info@mobilepartner.se090 - 122 122Rådhusesplanaden 13, 903 28 Umeå

Om tjänsten

Tjänsten som Säljare hos oss är en tjänst där det handlar om att ansvara för hela säljprocessen, från att boka in kundmöten till att genomföra affärer och upprätthålla goda kundrelationer. Du kommer utföra både såväl ny- som merförsäljning i syfte att både öka kundbasen och även tillgodose befintliga kunders behov med nya erbjudanden och lösningar. Du kommer även ha fokus på att ha snabba och kvalitativa leveranser av våra lösningar efter kundens behov. Kundupplevelsen och kundnöjdheten är viktig och det är därför viktigt att du motiveras och brinner för att överträffa kundens förväntningar i alla lägen. Mobile Partner kan erbjuda dig ett spännande, utvecklande och varierande jobb i en trevlig atmosfär där ingen dag är den andra lik, med smarta lösningar, skarp service och stor passion!

Din profil

I denna tjänst ser vi att du har några års erfarenhet från försäljning. Det är meriterande om du har erfarenhet av försäljning inom Telecom, IT, eller liknande, men inget krav. För att lyckas i denna tjänst tror vi att du förstår utmaningarna och möjligheterna inom försäljning, är drivande och entusiasmerande, samtidigt som du har ordning och reda samt ett strukturerat arbetssätt. Vidare tror vi att du är kreativ och initiativrik, med en prestigelös läggning. Du brinner för försäljning och blomstrar i en tävlingsinriktad miljö där du får möjlighet att lyfta såväl dig själv som kollegor. Självklart har du god systemvana och är duktig på att kommunicera både i tal och skrift.

Om företaget

Skarp service, stor passion – det är vad som driver oss på Mobile Partner. Sedan 2010 har vi levererat smarta telekom- och växellösningar till företag i hela Sverige, alltid med stor lyhördhet, kompetens och alltid av högsta kvalitet.

Det viktigaste för oss är att anpassa lösningen efter just dig och ditt behov. Oavsett om du är ute efter en växellösning, mobiltelefoni eller bredbandstjänster kan vi på Mobile Partner hjälpa dig. Vi erbjuder tjänster från Sveriges ledande operatörer inom telekom- och växel, däribland Telia, Telenor, Tele2, Telavox, 3, Easy Telefoni, Swyx och A3.

Norrlänningar som vi är, har vi vårt huvudkontor i centrala Umeå men våra kunder finns överallt. Både runt om i Sverige och internationellt.

Din ansökan

Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök därför snarast möjligt. Dock senast f1/8. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Joakim Gustafsson via telefon: 090 – 100 883 eller via mail: joakim.gustafsson@mobilepartner.se

Vill du veta vad vi kan hjälpa dig med?
Vill du veta vad vi kan hjälpa dig med? Fyll i dina kontaktuppgifter så berättar vi mer.
Vill du veta vad vi kan hjälpa dig med? Fyll i dina kontaktuppgifter så berättar vi mer.