info@mobilepartner.se090 - 122 122Umestan Företagspark, Hus 12, 903 47 Umeå

Karriär

Är du en eller känner du någon skön person med bra värderingar som gillar försäljning?

Vi söker en eller flera säljare var som helst i Sverige, men helst söder om Sundsvall. Om det sen är i Stockholm, Västerås, Kalmar eller på månen så spelar det ingen roll för oss. Saken är den att vi ser till personen ifråga och inte var man bor, om man är kvinna eller man eller vilken ålder man har – det spelar ingen som helst roll för oss. Den enda som är viktigt är att du har din moraliska kompass korrekt inställd, att du är en skön och trevlig person samt har erfarenhet av företagsförsäljning inom tele- och/eller datakommunikation. Är du den personen eller känner du någon sån person? Då kanske du eller någon annan kan stärka upp vår organisation?

Det här får man om man jobbar hos oss:

– Ett roligt och fritt jobb
– Jobba tillsammans med ett gäng väldigt bra personer
– Samarbeta med ett gäng riktigt bra leverantörer
– På sikt hjälpa fler personer i din region igång med jobbet och ansvara för den biten
– Ett jobb där vi främst värderar din prestation (och lägger mindre vikt vid exempelvis morgontrötthet)
– Möjlighet att hitta trevliga och bra kunder att samarbete med under lång tid (helst för evigt)
– Bidra till att vår organisation och alla som jobbar i den utvecklas. Du kommer få samma saker tillbaka av oss som redan jobbar här – det lovar vi

Sen behöver vi inte nämna saker som bra förtjänstmöjligheter och andra förmåner. Det ser vi som självklarheter för en person som lyckas med att hjälpa sina kunder.

Säljgänget som redan jobbar hos oss förmedlar telefonitjänster och produkter av bästa kvalité till kunder runt om i landet. Vi jobbar med Sveriges allra främsta leverantörer av telefonitjänster.

Vi gör det genom att vi hör av oss till spännande företag och frågar vad de kan tänkas ha för behov av telefonilösningar – för det ser verkligen olika ut hos alla företag. Därför kan inte vi har något färdigt erbjudande till dem heller, för hur skulle vi kunna veta vad de är i behov av om vi inte har frågat dem först? När vi har fått veta lite mer om dem, då besöker vi dem gärna och gör en grundligare analys. Visar det sig då att de har behov av några förbättringar, ja då föreslår vi det för dem – annars får det vara.

Idag sitter vi sju personer i Umeå och vi har även en kollega som sitter uppe i Boden. Vi har funnits i sju år och vi har under den tiden hjälpt många företag över hela Sverige – majoriteten av de roliga företagen vi jobbar tillsammans med återfinns här uppe i Norrland. Därför vore det kul om vi kunde få möjligheten att försöka hjälpa ännu fler företag på lite fler platser i vårt avlånga land.

Känns det här spännande för dig eller kanske för någon du känner?

Börja då med att skicka in ett grymt snyggt CV till oss, eller så struntar du bara i det och skriver ihop några rader om dig själv och vad du har gjort tidigare så tar vi det därifrån.

Allt gott!

/Mobile Partner

info@mobilepartner.se

 

Vill du veta vad vi kan hjälpa dig med?
Vill du veta vad vi kan hjälpa dig med? Fyll i dina kontaktuppgifter så berättar vi mer.
Vill du veta vad vi kan hjälpa dig med? Fyll i dina kontaktuppgifter så berättar vi mer.