Ekonomiassistent TILL

Mobile Partner

Vill du arbeta med ekonomi i ett företag som är på frammarsch, som verkar på den lokala marknaden och där ingen dag är den andra lik? Är du flexibel, driven och relationsskapande i ditt sätt att vara? Då kan du vara rätt person för oss. Varmt välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent hos oss kommer du arbeta närmast ekonomiansvarig och övrig ledning i bolaget. Ditt huvudsakliga fokus är att arbeta med koncernens ekonomi och administration med allt från löpande bokföring upp till bokslutsnivå, lönehantering, provisionsutbetalningar, kundfakturering, leverantörsfakturor, rapporter och annan sedvanlig ekonomiadministration. Förutom ekonomiarbete kommer du också hantera administration som exempelvis inköp av produkter, intern dokumentation, kvalitetssäkring samt underhåll och administration av ordrar.

Din profil

I denna tjänst är det viktigt att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare. Din utbildningsbakgrund är inte avgörande, men vi tror att du har någon sorts ekonomisk utbildning eller påbyggnad inom ekonomi. Har du arbetat på redovisningsbyrå eller ett mindre företag där du fått arbeta brett inom ekonomi, är det mycket meriterande. Vi tror alltså att du har några års erfarenhet av ekonomiarbete och administration. Har du erfarenhet inom Telekom är detta ett stort plus. Det är även meriterande om du tidigare arbetat med lönehantering. För att vi ska trivas tillsammans är det viktigt att du är en driven person med god initiativförmåga och Vi har högt i tak på våra kontor och för oss är det viktigt att även du bidrar till teamet på det sociala planet. Hos oss får du stor frihet under ansvar och vi hoppas att du trivs med en sådan vardag. Rollen kräver vidare att du är bra på att skapa och bibehålla relationer, så din sociala förmåga kommer vara jätteviktig, samtidigt som det är viktigt att du självklart är noggrann och strukturerad när du tar dig an uppgifter.

Din ansökan

Ansökan sker via formuläret nedan där du laddar upp ditt cv och eventuellt din linkedIn profil. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök därför snarast möjligt. Dock senast 31/7. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jacob Bergendorff på tfn: 090-100880 eller via mail: jacob.bergendorff@mobilepartner.se

Mobile Partner

Om Mobile Partner

Vi har förmedlat tjänster och produkter inom tele- och datakommunikation i över 12 år och tillsammans har vi anställda på bolaget över 100 års erfarenhet av att arbeta med telefoni, IT och smarta tjänster. Vi har idag vårt huvudkontor i centrala Umeå och kontor i Skellefteå och Sundsvall. Vi hjälper företag att bygga en genomtänkt struktur med allt ifrån det enskilda abonnemanget till den stora växellösningen. Vi ser oss som en långsiktig samarbetspartner där hög service, bred kompetens och god moral är våra ledord. Vi har idag ca 800 kunder från Malmö i söder till Kiruna i norr, men där majoriteten av kunderna finns i vårt närområde. Utöver de nationella kunderna har vi även internationella kunder där vi har levererat nordiska växel och abonnemangslösningar, allt utifrån kundens behov.

Ansök här