IT-tekniker TILL

Mobile Partner

Vill du arbeta som IT-tekniker på ett företag som är på frammarsch, som verkar på den lokala marknaden? Är du flexibel, självgående och lösningsorienterad? Då kan du vara rätt person för oss. Varmt välkommen med din ansökan! 

Mobile Partner erbjuder dig ett spännande, utvecklande och varierande jobb i en snabbfotad atmosfär där ingen dag är den andra lik, vi arbetar med smarta lösningar, skarp service och stor passion! 

Dina arbetsuppgifter  

Du kommer arbeta nära våra företagskunder och hantera både IT och telekomrelaterade ärenden för att upprätthålla den dagliga driften i moln och on-premise lösningar. 

Några av de system du kommer att administrera är Microsoft 365, Azure, Telavox och Lynes. Du kommer även att jobba med infrastruktur t.ex. brandväggar, switchar, Active Directory, Windows Server, deployment av datorer, samt med hantering/felsökning av hårdvaror såsom PC/Mac-datorer, bildskärmar, konferensutrustning mm. 

Arbetet innebär direkt slutkundskontakt, både i form av användarstöd på plats, via ärendehantering och telefon.  

Du genomför självständigt felsökning, konfigurationsförändringar och beställningar på inkommande ärenden, Du kommer att ingå i ett team av IT-tekniker.  

Din profil 

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av teknisk support eller kundtjänst då det skulle underlätta i din utveckling men det är inget krav. Huvudsaken är att du uppvisar engagemang och vill lära dig! Du startar din resa hos oss med en gedigen grundutbildning där du får de verktyg du behöver för att känna dig trygg med arbetsuppgifterna och din roll. 

Din personlighet, ditt intresse för teknik, erfarenhet och ditt driv att självständigt utveckla dig är viktigare än din utbildningsbakgrund. 

Vi söker dig som gillar att göra det där lilla extra för kunden och dess personal. 

Kundupplevelsen och kundnöjdheten är otroligt viktig och det är därför en förutsättning att du motiveras och brinner för att överträffa kundens förväntningar i alla lägen.  

Det krävs att du har lätt att uttrycka dig i svenska och engelska både i tal och skrift.  

B-körkort är ett krav.

Mobile Partner

Om Mobile Partner

Vi har förmedlat tjänster och produkter inom tele- och datakommunikation i över 12 år och tillsammans har vi anställda på bolaget över 100 års erfarenhet av att arbeta med telefoni, IT och smarta tjänster. Vi har idag vårt huvudkontor i centrala Umeå och kontor i Skellefteå och Sundsvall. Vi hjälper företag att bygga en genomtänkt struktur med allt ifrån det enskilda abonnemanget till den stora växellösningen. Vi ser oss som en långsiktig samarbetspartner där hög service, bred kompetens och god moral är våra ledord. Vi har idag ca 800 kunder från Malmö i söder till Kiruna i norr, men där majoriteten av kunderna finns i vårt närområde. Utöver de nationella kunderna har vi även internationella kunder där vi har levererat nordiska växel och abonnemangslösningar, allt utifrån kundens behov.

Ansök här