Teknisk Support Sundsvall TILL

Mobile Partner

Vill du arbeta som Teknisk Support på ett företag som är på frammarsch, som verkar på den lokala marknaden? Är du flexibel, självgående och lösningsorienterad? Då kan du vara rätt person för oss. Varmt välkommen med din ansökan!

Mobile Partner erbjuder dig ett spännande, utvecklande och varierande jobb i en snabbfotad atmosfär där ingen dag är den andra lik, vi arbetar med smarta lösningar, skarp service och stor passion!

Om tjänsten

Nu söker vi en teknisk supportmedarbetare till vårt kontor i Sundsvall. Du kommer att ingå i ett engagerat och motiverat team som står inför spännande utmaningar med nya produkter på en expansiv marknad.

Dina arbetsuppgifter

I ditt arbete med teknisk support hos oss kommer din främsta uppgift vara att underlätta så mycket som möjligt för våra kunder. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med vårt säljteam.

Arbetsuppgifter som ingår i rollen är:

  • Hantering av inkommande supportärenden, både internt och externt
  • Vara med i leverans och projektkoordinering, både internt och externt
  • Orderläggning och beställningar
  • Administration

Din profil

För att passa i rollen förväntar vi oss att du är en strukturerad person som är lösningsorienterad, serviceminded, prestigelös och tekniskt intresserad. Har du erfarenhet av telekom- och/eller IT-branschen är det meriterande.

Du har lätt att skapa förtroende och är en lagspelare. Självklart har du en god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska.

B-körkort är ett krav.

Mobile Partner

Om Mobile Partner

Vi har förmedlat tjänster och produkter inom tele- och datakommunikation i över 12 år och tillsammans har vi anställda på bolaget över 100 års erfarenhet av att arbeta med telefoni, IT och smarta tjänster. Vi har idag vårt huvudkontor i centrala Umeå och kontor i Skellefteå och Sundsvall. Vi hjälper företag att bygga en genomtänkt struktur med allt ifrån det enskilda abonnemanget till den stora växellösningen. Vi ser oss som en långsiktig samarbetspartner där hög service, bred kompetens och god moral är våra ledord. Vi har idag ca 800 kunder från Malmö i söder till Kiruna i norr, men där majoriteten av kunderna finns i vårt närområde. Utöver de nationella kunderna har vi även internationella kunder där vi har levererat nordiska växel och abonnemangslösningar, allt utifrån kundens behov.

Ansök här