info@mobilepartner.se090 - 122 122Rådhusesplanaden 13, 903 28 Umeå

Om oss

Mobile Partner förmedlar tjänster och produkter inom tele- och datakommunikation till företag. Vi hjälper våra kunder att bygga en genomtänkt struktur med alltifrån det enskilda mobilabonnemanget till den stora växellösningen. Vi ser oss som en långsiktig samarbetspartner för våra kunder där hög service, bred kompetens och god moral är våra ledord. Vi finns idag på två orter, Umeå och Sundsvall. Huvudkontoret finns på Rådhusesplanaden i centrala Umeå

Om tjänsten

Nu söker vi en teknisk support till vårt kontor i Umeå. Du kommer att ingå i ett engagerat och motiverat team som står inför spännande utmaningar med nya produkter på en expansiv marknad.

Dina arbetsuppgifter

Som teknisk support hos oss kommer din främsta uppgift vara att underlätta så mycket som möjligt för våra kunder. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med vårt säljteam.

Arbetsuppgifter som ingår i rollen är:

– Hantering av inkommande supportärenden, både internt och externt

– Vara med i leverans och projektkoordinering, både internt och externt

– Orderläggning och beställningar

– Administration

Din profil

För att passa i rollen som Teknisk support tror vi att du är en strukturerad person som är lösningsorienterad, serviceminded, prestigelös och tekniskt intresserad. Du har erfarenhet av liknande arbete, att du har förståelse för telekombranschen och dess utmaningar. Du har lätt att skapa förtroende och är en lagspelare. Självklart har du en god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska.

Din ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Jacob Bergendorff. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök därför så snart som möjligt. Dock senast den 2020-10-09 genom att maila: info@mobilepartner.se

Vill du veta vad vi kan hjälpa dig med?
Vill du veta vad vi kan hjälpa dig med? Fyll i dina kontaktuppgifter så berättar vi mer.

    Vill du veta vad vi kan hjälpa dig med? Fyll i dina kontaktuppgifter så berättar vi mer.