KARRIÄR

Bli en del av Mobile Partner

Mobile Partner har en aggressiv tillväxtplan och på de senaste åren har vi gått från att vara 5 personer till idag 16 personer. Och fler vill vi bli! För oss är personalen det viktigaste som finns och vi lägger en stor vikt att du som anställd ska trivas och ges de bästa tänkbara förutsättningarna för att lyckas både på och utanför jobbet. Vi letar alltid efter människor som har hjärtat på rätt ställe och som passar in i vår profil, är det du? Skicka då in en ansökan nedan.

Frida Eriksson
FÖRSÄLJNINGSCHEF

Frida Eriksson

Vi på Mobile Partner är ett gäng som brinner för att må bra och göra bättre än bra saker måndag till fredag. Och ja, det går att kombinera. De flesta av oss har en bakgrund inom försäljning och det gör att vi besitter otrolig kompetens inhouse. Alla får ta plats, alla ska ta plats och det finns ingen som är mer värd än någon annan. Vi känns som ett kompisgäng men pushar och hjälper varandra oavsett ärende.

Under mina nästan 4 år på bolaget så har jag aldrig hört ordet ”bromsa”. Vi gasar och tror på det vi gör. Givetvis sker saker med eftertanke men vi vill hellre våga än att bli avvaktande och passiva. Detta gör att jag som anställd vågar ta ut svängarna och det föder självförtroende. Målet som vi alla delar är att göra det bra saker för våra kunder och tänka långsiktigt. Den vision vi delar är enkel, vi vill vara det självklara valet för företag och med det kommer hårt slit och en spikrak moralisk kompass.

”Vi gasar och tror på det vi gör. Givetvis sker saker med eftertanke men vi vill hellre våga än att bli avvaktande och passiva.”

Är man inte trygg på sin arbetsplats så kan man inte komma framåt. Jag har alltid känt att min närmsta chef tror på mig, ibland mer än vad jag tror på mig själv. Men även kollegorna, som numera är många, spelar en otroligt viktig roll i min utveckling och väg framåt. Det är inte den enskilda padelmatchen, grillningen på fjället eller glaset bubbel vi delar på en fredag som är avgörande men vi alla anser att en bra sammanhållning gör alla bättre. Detta i kombination men tydliga mål och direktiv tror jag är ett vinnande koncept alla dagar. Om man är en vinnarskalle, älskar hårt slit och brinner för att vara i ett tight team så ska man jobba på Mobile Partner. Jobbet är inte för alla, de som underskattar vad som krävs kommer aldrig att hålla. Men de som vet varför de går upp varje morgon och vill knyta kontakter kommer älska att vara en del i vårt team. Aldrig tidigare, och då är det inte mitt första jobb, har jag mått så bra på ett personligt plan och känt att det inte finns någon anledning att vara på något annat ställe.

Moa Lindström
SALES/COORDINATOR

Moa Lindström

Mobile Partner är en arbetsplats där du får plats att växa och utvecklas oavsett om du är ny i en roll eller har erfarenhet sedan tidigare. Fördelen med att jobba i ett företag i ständig rörelse som Mobile Partner, är att du får ta ett stort eget ansvar. För den som är driven, ödmjuk och nyfiken finns det gott om utvecklingsmöjligheter. Vi är ett gäng ”tokiga” människor med höga ambitioner.

För mig är ingen dag den andra lik och jag bygger upp mina dagar, veckor, månader efter vad som passar mig bäst i samråd med min närmsta chef. Som tidigare nämnt får vi ta ett stort eget ansvar även om vi ofta jobbar med varandra i olika projekt. Vi skapar tillsammans en trygghet för våra kunder och vid ett kundmöte känns det väldigt fint att kunna säga att vi tillsammans sitter på över 150 års erfarenhet inom vårt affärsområde.

”För mig är ingen dag den andra lik och jag bygger upp mina dagar efter vad som passar mig bäst i samråd med min närmsta chef.”

Jag är övertygad om att det här med att bygga relationer på jobbet är superviktigt. Därför försöker vi hitta på så mycket roligt som möjligt tillsammans. Allt från AW´s till gemensamma golfrundor. Vi brinner för lagspel och att kämpa tillsammans för våra uppsatta mål och jag är helt övertygad om att vardagen blir både bättre och roligare så.

Vi är alltid på jakt efter nya kompetenta kollegor. Hör av dig om du tror att vi är arbetsplatsen för dig!

Registrera dig för framtida jobbmöjligheter

Även om vi för tillfället inte har någon tjänst som passar dig så kan behovet uppstå i framtiden, vi ser gärna att du skickar in dina uppgifter så återkommer vi när vi har en passande tjänst till dig.