info@mobilepartner.se090 - 122 122Rådhusesplanaden 13, 903 28 Umeå

Våra tjänster

Behovsanpassade lösningar

Det finns många olika branscher och olika verksamheter med unika behov, men en gemensam nämnare för samtliga är att alla är beroende av en fungerande telefoni.

Behovet av en fungerande telefoni har under de senaste åren ständigt ökat i takt med att digitaliseringen blivit en del av vår vardag och med den ett ökat brus. Det innebär att du som kund behöver bästa möjliga lösningar att kunna nå fram och kommunicera rätt, både internt men även externt mot dina kunder.

Vi på Mobile Partner ställer tuffa krav på vilka leverantörer som vi samarbetar med för att kunna erbjuda dig som kund behovsanpassade telefonilösningar inom den senaste tekniken.

Oberoende part på en konkurensutsatt marknad

Eftersom vi på Mobile Partner väljer vilka leverantörer vi vill samarbeta med kan vi göra oberoende behovsanalyser och presentera lösningar som passar dig och ditt företag bäst. På så sätt är vi en neutral part i en bransch där konkurrensen är stenhård vilket ger dig som kund en stor trygghet i att välja rätt lösning.

Vi på Mobile Partner levererar alltid skarp service med stor passion. Vi drivs av omtanke, av att förbätta och att bygga hållbara relationer.

Vilket upplägg passar dig?

Nedan hittar du olika lösningar och tjänster som vi erbjuder. Tveka inte att kontakta oss ifall du vill veta mer.

Växellösningar

Vi på Mobile Partner har en lång erfarenhet av telefonilösningar och erbjuder ett brett utbud av växelankytningar från flera olika leverantörer, allt för att anpassa lösningen efter just ditt behov.

Telefoni

Vi hjälper ditt företag med en oberoende och individuellt anpassad analys för dig och dina medarbetare, allt för att se till att varje person har rätt funktion på sitt trafikavtal.

Smarta lösningar

Vi är din partner inom växel, telefoni och bredband. Därför levererar vi mycket mer än bara själva produkterna och tjänsterna. Vi har flera smarta lösningar för er som vill ha en trygg och säker kommunikationslösning.

Bredbandstjänster

För att komplettera er kommunikationslösning levererar vi givetvis bredband åt er också. Inom bredbandstjänster samarbetar vi med två av Sveriges ledande leverantörer: T3 och DGC.

Vill du veta vad vi kan hjälpa dig med?
Vill du veta vad vi kan hjälpa dig med? Fyll i dina kontaktuppgifter så berättar vi mer.

    Vill du veta vad vi kan hjälpa dig med? Fyll i dina kontaktuppgifter så berättar vi mer.