BEHOVSANPASSADE LÖSNINGAR

Tjänster som måste fungera

Det finns många olika branscher och olika verksamheter med unika behov, men en gemensam nämnare för samtliga är att alla är beroende av en fungerande kommunikationslösning.

Behovet av en fungerande telefoni eller annan typ av kommunikation har under de senaste åren ständigt ökat i takt med att digitaliseringen blivit en del av vår vardag och med den ett ökat brus. Det innebär att du som kund behöver bästa möjliga lösningar att kunna nå fram och kommunicera rätt, både internt men även externt mot dina kunder. Vi på Mobile Partner ställer tuffa krav på vilka leverantörer som vi samarbetar med för att kunna erbjuda dig som kund behovsanpassade kommunikationslösningar inom den senaste tekniken.

Växellösningar

Vi på Mobile Partner har en lång erfarenhet av kommunikationslösningar och kan erbjuda dig ett brett utbud av växelleverantörer som passar just din verksamhet. Som helt oberoende så är vi alltid på kundens sida. Vi förhandlar med våra leverantörer för att du som kund ska få bästa funktion till ett bra pris. En växel är mer än bara tut i luren, det skapar tid för er att göra rätt saker och säkerställer att era kunder får prata med rätt person. Vi hjälper dig med allt från den enkla kontorstelefonen till stora komplexa lösningar.

Telefoni

Att välja rätt abonnemang idag kan vara en djungel. Vi hjälper ditt företag med oberoende och individuellt anpassad analys för dina medarbetare så att ni har rätt funktion och pris på ert operatörsavtal. Oavsett om ni har 2 abonnemang eller 200 så är det viktigt att ni har rätt RAM-avtal och abonnemang som passar just er. Vi jobbar tillsammans med de största operatörerna för att kunna göra den bästa jämförelsen. För oss spelar det ingen roll om ni har Telia, Telenor eller Tele2. Det viktiga är att lösningen passar er verksamhet.

IT-lösningar

Vi tar tag i begreppet IT och ger er en kostnadsfri översyn på er IT miljö och tar sedan fram ett anpassat förslag som knyter allt samman för just ditt företag. Som certifierad Microsoft-partner så kan ni vara säker på vår kompetens. Vi tar hand om allt från den enkla arbetsplatsen till avancerade integrationer. Inga ärenden är för stora eller för små. Tillsammans med förstklassig support som finns tillhands för att fjärrstyra er lösning, eller komma ut på plats så kan ni lita på att er IT-miljö aldrig kommer vara en huvudvärk.

Smarta lösningar

Vi går mot ett allt mer digitalt samhälle och det gäller att hänga med i utvecklingen. Vi erbjuder en rad smarta tjänster som exempelvis elektroniska körjournaler som hjälper er att ha koll på bilflottan, MDM-tjänster som kan fjärrstyra telefoner och radera känslig information även om telefonen är på vift. Vi kan även konfigurera telefoner till era anställda med förinstallerade appar, kontakter, inställningar m.m innan leverans av telefonen. Allt för att spara tid så att ni får göra det ni är bra på, så sköter vi resten.

Vår process

Vår processbeskrivning kan kännas tung för mindre företag men vi vågar lova att även ni kommer att bli nöjda med vårt arbete. Vi har allt från enmansföretag till multinationella företag som kunder.

STEG 1

Första mötet

Vi bokar ett förutsättningslöst möte med dig som kund där vi presenterar vilka vi är, vad vi står för och hur vi på Mobile Partner arbetar.

STEG 2

Behovsanalys

Under det första mötet går vi igenom din nuvarande miljö för att kunna genomföra en oberoende analys av de lösningar ni har dagsläget och hur ni skulle vilja att det fungerade.

STEG 3

Unika lösningar

Efter genomför behovsanalys presenterar vi förslag som passar just dig och ditt företags behov. Du som kund får en tydlig prisbild för att lätt kunna ta bra och långsiktiga beslut som gynnar ditt företag.

STEG 4

Projektledning

Vi projektleder samtliga leveranser, vilket innebär att vi sköter all kontakt med leverantörerna och tillsammans med dig lägger vi en projektplan för hur och när den överenskomna lösningen skall driftsättas.

STEG 5

Implementering

Vi gör allt jobb när det kommer till implementering av er nya kommunikations eller it lösning så att ni kan fokusera på ert dagliga arbete. Självklart är vi ute på plats rent fysiskt på ditt bolag så att ni kan känna er trygga med ev frågor som kan dyka upp.

STEG 6

Utbildning

Vi lägger stor kraft och möda på att utbilda samtliga inom er personalstrykan för att alla verkligen skall förstå hur lösningen skall användas på ert bolag.

STEG 7

Uppföljning

För oss på Mobile Partner är det otroligt viktigt att du som kund är nöjd. Därför är vi väldigt noga med att följa upp alla leverenaser för att säkerställa att det blev som ni tänkt med era nya lösningar.

STEG 8

Support

Kärnan av vår verksamhet bygger på att vi efter att ni blivit kund leverererar den absolut högsta klass av service och support vi bara kan. Den bygger på snabba svarstider och ett stor kunnande för att under resans gång alltid kunna besvara och hjälpa er vid lägen då det kan behövas.

Låt oss berätta hur vi kan förbättra ditt företags kommunikation.

Hör av dig

Vad glada vi blir att du är intresserad av att komma i kontakt med oss. Ring oss eller fyll i dina uppgifter nedan så ringer vi dig.

090 - 122 122