info@mobilepartner.se090 - 122 122Rådhusesplanaden 13, 903 28 Umeå

Om Mobile Partner

Skarp service, stor passion – det är vad som driver oss på Mobile Partner. Sedan 2010 har vi levererat smarta telekom- och växellösningar till företag i hela Sverige, alltid med stor lyhördhet, kompetens och alltid av högsta kvalitet.

Det viktigaste för oss är att anpassa lösningen efter just dig och ditt behov. Oavsett om du är ute efter en växellösning, mobiltelefoni eller bredbandstjänster kan vi på Mobile Partner hjälpa dig. Vi erbjuder tjänster från Sveriges ledande operatörer inom telekom- och växel, däribland Telia, Telenor, Tele2, 3, Easy Telefoni, Swyx och T3.

Norrlänningar som vi är har vi vårt huvudkontor i centrala Umeå men våra kunder finns överallt. Både runt om i Sverige och internationellt.

Är det något du undrar över är du varmt välkommen att höra av dig!

1. Första mötet 2. Behovsanalys 3. Förslag på unika lösningar 4. Projektledning 5. Implementering 6. Utbildning 7. Uppföljning

Om Mobile Partner

Mobile Partner förmedlar tjänster och produkter inom tele- och datakommunikation. Vi hjälper er som kund att bygga en genomtänkt struktur inom vårt affärsområde. Vi hjälper till med alltifrån enskilda abonnemang till den stora växellösningen. Vi ser oss som en långsiktig samarbetspartner för ert företag där hög service, bred kompetens och god moral är våra ledord. Som kund till oss har ni alltid rätt att ställa höga krav på oss som er samarbetspartner

Ett norrländskt företag som arbetar nationellt

Med huvudkontoret i centrala Umeå så är vi sannerligen ett norrländskt företag. Men våra kunder återfinns från Malmö i söder till Kiruna i norr. Bland våra kunder återfinns även några internationella kunder. Vi drivs av tanken på att arbeta tillsammans med spännande företag, var man befinner sig rent geografiskt är därför helt oväsentligt för oss.

Vill du veta vad vi kan hjälpa dig med?
Vill du veta vad vi kan hjälpa dig med? Fyll i dina kontaktuppgifter så berättar vi mer.

    Vill du veta vad vi kan hjälpa dig med? Fyll i dina kontaktuppgifter så berättar vi mer.