OM OSS

Mobile Partner

Skarp service, stor passion – det är vad som driver oss på Mobile Partner.

Vi har förmedlat tjänster och produkter inom tele- och datakommunikation i över 12 år och tillsammans har vi anställda på bolaget över 100 års erfarenhet av att arbeta med telefoni, IT och smarta tjänster. Vi har idag vårt huvudkontor i centrala Umeå och kontor i Skellefteå och Sundsvall.

Vi hjälper företag att bygga en genomtänkt struktur med allt ifrån det enskilda abonnemanget till den stora växellösningen. Vi ser oss som en långsiktig samarbetspartner där hög service, bred kompetens och god moral är våra ledord. Vi har idag ca 800 kunder från Malmö i söder till Kiruna i norr, men där majoriteten av kunderna finns i vårt närområde. Utöver de nationella kunderna har vi även internationella kunder där vi har levererat nordiska växel och abonnemangslösningar, allt utifrån kundens behov.

Vi är en oberoende återförsäljare som tillhandahåller produkter och tjänster från de ledande leverantörerna och operatörer inom våra affärsområden. Som kund till oss så vill vi att ni skall tycka det är roligt, enkelt och tryggt att jobba med oss. Är du intresserad av att veta mer är du välkommen att titta in på en kopp kaffe eller så kontaktar du oss här via hemsidan.

Varmt välkommen till Mobile Partner!

JOAKIM GUSTAFSSON, CEO, MOBILE PARTNER

”Mobile Partner skall vara det självklara valet för företag som tycker att kommunikationen externt mot sina kunder, och internt med sina medarbetare är viktigt. Vi har ett sylvasst support och servicetänk som genomsyrar vår verksamhet, hela vägen ut mot kund. Det är det absolut viktigaste för oss!”

Hör av dig

Vad glada vi blir att du är intresserad av att komma i kontakt med oss. Ring oss eller fyll i dina uppgifter nedan så ringer vi dig.

090 - 122 122