KUNDCASE / Advokatbyrån Kaiding
Snabba, proffsiga och trevliga

Kaiding var inte nöjda med deras tidigare leverantör, framför allt så såg de brister i kundservice och support. Det gjorde att man såg sig om efter en ny leverantör och valet föll då på Mobile Partner. Framför allt för den service och support som kunde erbjudas. Den är snabb, proffsig och med ett trevligt och personligt bemötande.

Advokatbyrån Kaidings behov

Vi var inte nöjda med vår tidigare leverantör, framför allt så såg vi brister i kundservice och support.

Mobile Partners lösning

Med Advokatbyrån Kaiding så jobbade vi tillsammans fram unika rutiner för hantering av deras abonnemang, växelärenden och hårdvaruköp. Allt detta med målet att frigöra tid och energi för Linda att lägga på viktigare saker i deras verksamhet. Avstämningar och förbättringsanalyser görs kontinuerligt för att säkerställa att vi gör ett bra jobb och att Advokatbyrån Kaiding är nöjda med våra tjänster.

Är ni också i behov av en bättre lösning?

FAKTA
Advokatbyrån Kaiding
Advokatbyrån Kaiding grundades 1956 i Skellefteå. I dag är vi Norrlands största advokatbyrå med ett 70-tal medarbetare på åtta orter i Jämtland, Västerbotten och Norrbotten. Vi är en fullservicebyrå med erfarenhet och kompetens som sträcker sig över de flesta centrala rättsområden. Vi arbetar tillsammans för att lösa klienternas problem. Hela det interna nätverket av medarbetare står till varje klients förfogande. När det krävs specialistkompetens som inte kan erbjudas internt, förmedlas den genom vårt externa kontaktnät.
LINDA ORREGÅRD, Ekonomichef, ADVOKATBYRÅN KAIDING
”Mobile Partner sticker ut bland leverantörerna av kommunikations-lösningar, framför allt när det gäller service och support. Den är snabb, proffsig och med ett trevligt och personligt bemötande.”

Hör av dig

Vad glada vi blir att du är intresserad av att komma i kontakt med oss. Ring oss eller fyll i dina uppgifter nedan så ringer vi dig.

090 - 122 122