KUNDCASE / Bilbolaget
Omfattande projekt med problemfri driftsättning

Mobile Partner satt snabbt ihop en stark projektgrupp för att hitta en problemfri driftsättning för detta stora och omfattande projekt. Genom att gå över till Mobile Partner och köra Telavox som lösning har dom all support på ett och samma ställe, Telias täckning och ett förstklassigt verktyg för att ha stenkoll på allting i växeln samt verktygen för att administrera alla inställningar.

Bilbolagets behov

Vi var inte nöjda med vår befintliga växellösning och träffade Hampus från Mobile Partner för ett förutsättningslöst möte. I samma veva förvärvade vi ett bolag i Norr-och Västerbotten vars växellösning var av utgående modell. Systemet hade bara fem månader kvar att leva. Mobile Partners lösning med Telavox tilltalade oss och den handlingsplan som lades fram för att snabbt kunna göra bytet i det förvärvade bolaget kändes bra. Vi träffade Joakim och Niklas som gav ett förtroendeingivande intryck när de presenterade lösningen tillsammans med en offert. Några dagar senare skakade vi hand.

Mobile Partners lösning

Genom att gå över till Mobile Partner och köra Telavox som lösning har kunden all support på ett och samma ställe, Telias täckning och ett förstklassigt verktyg för att ha stenkoll på allting i växeln samt verktygen för att administrera alla inställningar. Vi har även integrerat deras lösning in i några av systemen som Bilbolaget nyttjar (t.ex Microsoft Teams), allt för att skapa ett snabbare och smidigare arbetssätt för samtliga användare av växeln. Vi har under resans gång utvecklat samarbetet och Bilbolaget tillhandahåller nu all sin hårdvara via Mobile Partner. Vi har skapat kundunika rutiner och designat ett beställningsformulär utifrån Bilbolagets önskan. Detta resulterar i snabb beställning och leverans till rätt ställen samt aldrig några felaktigheter med faktureringen.

Är ni också i behov av en bättre lösning?

FAKTA
Bilbolaget
Bilbolaget är ett familjeägt företag som sålt Volvo i över 85 år. Men vi är mycket mer än bara en Volvohandlare. Idag säljer vi både nya och begagnade person- och transportbilar från ett stort antal märken samt har ett lastvagns- och ett fastighetsbolag. Vi vill ge våra kunder de bästa råden och skapa upplevelser utöver det vanliga. Därför erbjuder vi helhetslösningar – från försäljning av bilar och lastbilar till service och anpassade tjänster som finansiering, försäkring och drivmedel.
ULF ZETTERSTRÖM, VD, BILBOLAGET
”Vi känner en närhet och ett stort engagemang fån Mobile Partner. Supporten som vi fått och fortsatt får när vi nu planerar för att lyfta in övriga koncernen i deras lösning känns betryggande.”

Hör av dig

Vad glada vi blir att du är intresserad av att komma i kontakt med oss. Ring oss eller fyll i dina uppgifter nedan så ringer vi dig.

090 - 122 122