KUNDCASE / Energihem
Mer än bara en leverantör

För Energihem är vi på Mobile Partner inte bara en leverantör, vi är en samarbetspartner. Energihem beskriver vår snabba service gällande såväl lösningar som support som våra allra starkaste förmågor. Att för vår del få arbeta nära ett företag med en utvecklingskurva som Energihems känns fantastiskt roligt, och vi är glada att vara en del av deras resa!

Energihems behov

Energihem kom i kontakt med Mobile Partner efter problem med samtalskvalité, support och administration i tidigare telefonlösning. Energihems försäljningsprocess innebär att hålla kunden i handen hela vägen, från ett första säljmöte fram till eventuella supportärenden efter färdiginstallerad produkt. Detta ställer höga krav på ett telefonväxelsystem för att man på ett optimalt sätt ska kunna leverera förstklassig kundservice. I Energihems kravspecifikation ingick att systemet behövde vara enkelt att administrera (t.ex. hantering av användarkonton och öppettider för växel). Allt för att frigöra så mycket tid som möjligt till att utveckla och driva verksamheten. Vidare fanns ett behov för en bättre lösning för intern kommunikation – det ska vara enkelt att hitta kontaktuppgifter och kunna kontakta en kollega, oavsett avdelning. Slutligen ville de få snabb och smidig service i de fall där de inte kan lösa frågeställningar eller problem på egen hand.

Mobile Partners lösning

Utifrån kundens önskemål föll valet av lösning på Telavox. Det ger dem möjligheten att administrera sin kundservice och sina användare, samt följa KPIer och effektivisera sina samtalsflöden internt. Vi har dessutom, utifrån vidare behovsanalys, sedan Q2 2021 levererat surfplattor till deras säljare. Dessa administreras via ett MDM-system som gör att IT-avdelningen enkelt och smidigt har koll på deras hårdvaruflotta och hur denna nyttjas. Under 2021 expanderade Energihem både till Norge och Spanien, en resa som Mobile Partner gärna följer med på och vi ser fram emot uppdatera denna text löpande utifrån Energihems kraftiga framfart.

Är ni också i behov av en bättre lösning?

FAKTA
Energihem
Energihem hjälper fastighetsägare att sänka energiförbrukningen och öka värdet på fastighet med hjälp av solel, dörrar, garageportar, värmepumpar, fönster- och takbyte. Vi erbjuder helhetslösningar där både produkt och montage ingår, då vi har egna säljare och montörer som genomför arbetet. Vår kundservice håller kunderna informerade under hela processen.
Johanna Malinen, Projektledare HR & Digitalisering, Energihem
”Mobile Partner för oss är inte bara en leverantör, de är en samarbetspartner. De är alltid lyhörda inför våra önskemål och idéer, pålitliga i sina rekommendationer och även blixtsnabba på att komma med lösningsförslag. Hampus och gänget på Mobile Partner levererar helt enkelt riktigt bra och trevlig service, oavsett om behovet är operativt eller strategiskt. Oerhört uppskattat!”

Hör av dig

Vad glada vi blir att du är intresserad av att komma i kontakt med oss. Ring oss eller fyll i dina uppgifter nedan så ringer vi dig.

090 - 122 122