KUNDCASE / Intel Sweden
Agerar snabbt då vi behöver det

Intel är ett bolag i ständig rörelse och behöver en samarbetspartner som kan agera snabbt. Mobile Partner hanterar alla abonnemang och inköp av mobiltelefoner. Under åren har enkla, smidiga och fungerande rutiner tagits fram. – Vi uppskattar att vår kontakt Frida nås på sms, mail eller på telefon då vi behöver hjälp. Vi har alltid varit extremt nöjda med den personliga servicen och supporten vi mottagit, säger Isabelle Söderberg på Intel.

Intel Swedens behov

Vi är ett bolag i ständig rörelse och behöver en samarbetspartner som kan agera snabbt då vi behöver det. Mobile Partner hanterar alla våra abonnemang och våra inköp av mobiltelefoner och det underlättar för oss då det skulle vara omöjligt att hantera detta inhouse. Vi får hjälp med allt ifrån det enskilda abonnemanget till fakturafrågor och uppdateringar på telefonmodeller. Vi uppskattar att vår kontakt Frida nås på sms, mail eller på telefon då vi behöver hjälp.

Mobile Partners lösning

Under vårt samarbete har vi utvecklat olika rutiner för att göra arbetet oss emellan så smidigt och tydligt som möjligt. Detta är alltifrån fakturamärkning till priser på abonnemang till att våra anställda får telefoner skickade direkt till sin hemadress. Vi förväntar oss och får snabb hjälp oavsett vad det gäller och vi litar på att Mobile Partner alltid agerar utifrån det som är bäst för oss.

Är ni också i behov av en bättre lösning?

FAKTA
Intel Sweden
We create world-changing technology that improves the life of every person on the planet. We are inspired to: Drive innovation that makes the world safer, builds healthy and vibrant communities, and increases productivity. Harness our reach around the globe to better society, business, and the planet. Push ourselves and our industry peers to be more responsible, inclusive, and sustainable. We have big ambitions, and a growing sense of urgency to work with others and address world challenges no one can tackle alone.
Isabelle Söderberg, Site Admin, Intel Sweden AB
”Vi har arbetat med Mobile Partner i många år. Vi har alltid varit extremt nöjda med den personliga servicen och supporten vi mottagit. Mobile Partner arbetar med flexibilitet där kunden är deras främsta fokus. Vi hoppas på fortsatt långt samarbete med dem och rekommenderar dem varmt.”

Hör av dig

Vad glada vi blir att du är intresserad av att komma i kontakt med oss. Ring oss eller fyll i dina uppgifter nedan så ringer vi dig.

090 - 122 122