KUNDCASE / Professionals Nord
Fokus på kundens behov och önskemål

Telekommunikation är ett område där det hela tiden händer saker, nya abonnemang, smartare lösningar, bättre telefoner m.m. Att ha koll på allt det där på egen hand blir varken kostnadseffektivt eller tidseffektivt. Att ha Mobile Partner som samarbetspartner känns väldigt tryggt, vi kan lita på att lösningarna som dom presenterar är smarta och genomtänkta säger Rickard Drotz.

Professionals Nords behov

Professionals Nord hade ett behov av en partner som tog ett helhetsbegrepp om deras kommunikationslösningar med hög serviceanda. Det viktiga för dom var att hitta en lokal, proaktiv partner som kunde utmana gamla lösningar och komma med förbättringsförslag i den ständigt föränderliga branschen.

Mobile Partners lösning

Vi på Mobile Partner har haft turen att få hänga med på Professionals Nords tillväxtresa och har under tidens gång utvecklat vårt samarbete genom att bygga en struktur tillsammans när det kommer till företagets kommunikation. Allt för att effektivisera, strukturera och göra den bästa helhetslösningen efter företagets önskemål. Tidigare hade Professionals Nord en anställd som mer eller mindre var en mellanhand för alla ärenden och beställningar på hela bolaget vilket innebar oerhört mycket jobb in house. Vi gav då ett förslag på att ta över all support, ärende- och beställningshantering för att effektivisera och strukturera upp det på bästa möjliga vis. Det resulterade i att vi tillsammans med några från ledningsgruppen på Professionals nord satte ihop en rutin för ärenden och beställningar genom ett formulär som är byggt helt efter företagets önskemål och riktlinjer. När en person börjar på företaget kan de idag på ett enkelt sätt göra en beställning, berätta var produkter och material ska skickas, allt för att slippa mellanhänder och göra det mer effektivt. Vi hanterar idag all hårdvara och mobilabonnemang som de har till sina anställda och konsulter och de har all support samlad på ett och samma ställe hos oss på Mobile Partner.

Är ni också i behov av en bättre lösning?

FAKTA
Professionals Nord
Professionals Nord grundades 2015 av Mattias Matsson, en Umeåbaserad entreprenör. Från start har visionen varit att företaget ska vara en arbetsgivare i världsklass. Fokus på individen går hand i hand med välmående på jobbet, ett motiverat team hittar alltid de bästa matchningarna för kunduppdrag och på så sätt får fler kandidater sitt drömjobb. Mycket har hänt sedan 2015 och otaliga framgångsrika uppdrag har gjort att Professionals Nord utvecklats till en viktig aktör i rekryterings- och personaluthyrningsbranschen. Egentligen har Professionals Nords resa bara börjat – hela teamet ser fram emot att fortsätta skapa och bibehålla arbetstillfällen.
Rickard Drotz, Ekonomichef, PROFESSIONALS NORD
”Att ha Mobile Partner som samarbetspartner känns väldigt tryggt, vi kan lita på att lösningarna som dom presenterar är smarta och genomtänkta. Att servicen dessutom är snabb och effektiv är ju verkligen ingen nackdel. Mobile Partner har fokus på kundens behov och önskemål, vilket genomlyser hela deras arbete.”

Hör av dig

Vad glada vi blir att du är intresserad av att komma i kontakt med oss. Ring oss eller fyll i dina uppgifter nedan så ringer vi dig.

090 - 122 122