info@mobilepartner.se090 - 122 122Rådhusesplanaden 13, 903 28 Umeå

Bredbandstjänster

För att komplettera er kommunikationslösning levererar vi givetvis bredband åt er också. Inom bredbandstjänster samarbetar vi med två av Sveriges ledande leverantörer: T3 och DGC.

Pålitligt bredband

Användandet av internet har förändrats radikalt under de senaste åren med ett växande utbud av tjänster som ställer krav på bredbandet. I en tid då internet används till mer än att surfa behöver du riktiga hastigheter, inte bara siffror.

Vi är specialiserade på bredband via fiber vilket ger dig riktiga hastigheter som klarar dagens och morgondagens internettjänster. Vår specialisering på bredband via fiber har inneburit att vi satsat stora resurser på ett kraftfullt och pålitligt stamnät. Vi har rejält tilltagen kapacitet i nätet vilket gör att du alltid surfar i höga hastigheter med en stabil uppkoppling. Med bredband från T3 kan hela familjen surfa, ringa, se film i HD-kvalitet, spela online eller ladda tunga filer utan problem.

Det rejäla finns också i vår kundservice. Vi driver vår kundservice i egen regi vilket innebär korta beslutsvägar och hög kompetens. När du kontaktar oss kan du förvänta dig snabbt svar och pålitlig support. Ett rejält bemötande helt enkelt.

Internetanslutning

Internet kan anslutas direkt till ett verksamhetsställe via en Fast Förbindelse eller centralt till företagets IP-VPN eller datahallstjänst. Med DGC:s Internetanslutning får du en bra grund att utgå ifrån när du vill vidareutveckla företagets kommunikation och komplettera med lösningar för exempelvis IP-telefoni och distansarbetsplatser.

Några av fördelarna med DGC:s Internetanslutning

– Garanterad bandbredd från 512 kbit/s till 10 Gbit/s
– Fasta publika IP adresser, IPv4- och IPv6-adresser efter behov
– Primär och sekundär DNS för namnuppslagning över IPv4 och IPv6
– Tillgång till utgående smtp-server för mail
– Låga, stabila svarstider inom DGC:s nät och mot peering- och transitpunkter
– Kan kompletteras med tilläggstjänster för exempelvis redundans av anslutning och hårdvara

IP-VPN

Med DGC:s IP-VPN-lösningar får ni ett nyckelfärdigt multiservicenät som kopplar samman geografiskt skilda verksamhetsställen i ett privat och enhetligt nät. Nätet kan hantera all er kommunikation i en lösning; data, tal, video.  Välj själv hur öppen eller begränsad kommunikationen skall vara mellan anslutna IP-nät och hur trafiken ska prioriteras. Lösningen ger hela företaget tillgång till centraliserade resurser oavsett var era kontor, butiker eller andra verksamheter är belägna.

Några av fördelarna med DGC:s IP-VPN-tjänster

– Skalbart upp till tusentals anslutningar
– Routade nät (lager 3) byggda i distribuerade MPLS-VPN
– Erbjuds med redundans och kundplacerad router
– Trafikprioritering i olika trafikklasser för realtidsapplikationer eller annan prioriterad kommunikation

Ethernet VPN

DGC:s Ethernet VPN-lösningar knyter samman lokala nätverk eller avdelningar i ett gemensamt nätverk med full flexibilitet. Tjänsten levereras antingen som en punkt-till-punkt-förbindelse eller punkt till multipunkt på lager 2. För att realisera tjänsten används bland annat tekniker som MPLS och så kallad hierarkisk VPLS. Du kan välja att koppla samman era verksamhetsställen till ett stort gemensamt nät eller själv placera ut routrar för att separera näten.

Några av fördelarna med DGC:s Ethernet-VPN-tjänster

– Modern MPLS/VPLS teknik för mycket hög kapacitet och driftsäkerhet
– En nätverksbrygga som förlänger det lokala datanätet mellan två eller flera verksamhetsställen
– Kan kombineras med VLAN-transparenta anslutningar
– Möjliggör att du som kund kan administrera routing över ditt WAN

Vill du veta vad vi kan hjälpa dig med?
Vill du veta vad vi kan hjälpa dig med? Fyll i dina kontaktuppgifter så berättar vi mer.

    Vill du veta vad vi kan hjälpa dig med? Fyll i dina kontaktuppgifter så berättar vi mer.